2012. október 1., hétfő

A szavazásról ...

Sziasztok!
Elsősorban mindenkinek szeretném megköszönni a szavazatát! Nagyon hálás vagyok, hogy ennyien szavaztatok! A szavazás eredménye: 
 
Örülök, hogy ennyi szavazatot kaptam, viszont elfelejtkeztem valamiről, kikötni, hogy hogyan nézem a szavazatokat ... mint azt látjátok a legtöbb szavazat a Paintful life-ra érkezett, viszont ha úgy nézem, akkor a Háború és békét valamint az Edward és Bella titkait is megszavaztátok az Inscruton, mivel ott több szavazat érkezett erre a kettőre, mint a másik két blogon külön-külön  a Paintfulra. Így nehogy az legyen, hogy bármelyikkel is kivételezek, indítok még egy szavazást, ez csak egy gyors egy hetes lesz, e között a három között és a három blogon érkezett szavazatok összege dönt majd. ha valamilyen brutális csoda folytán egyenlőség alakulna ki, akkor a Paintful life-ot fogom megírni ...
A friss remélhetőleg holnap érkezik, bár előfordulhat, hogy csak szerdán ...  elég zsúfolt a hetem, pénteken avatót szervezünk a suliban, és ugyancsak pénteken szóbelizek is angolból ... De mindent megteszek, hogy időben felkerüljön.
Szép hetet!
puszi:
Zsó <3
xoxoxoxoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése